Szeretettel köszöntünk Egészség Online Programunkban!

Csatlakozz Te is azok táborához, akik saját és családjuk egészségét minden kincsnél többre tartják!

Egyre növekszik azoknak a tábora, akik az élet mind több területén igyekeznek tudatosan, felelősen gondolkodni, például mindent megtesznek saját és családjuk egészségéért, biztonságáért. Míg azonban egyes témákról, betegségekről, kockázatokról nap mint nap hallunk, vannak olyan veszélyforrások, betegségek, amelyekről nagyon kevés szó esik. Pedig életeket menthetne meg, ha időben értesülnénk róluk. Ilyen a megrázott baba szindróma, amely miatt sok ezer baba hal vagy sérül meg évente a világon. 

Azzal a céllal hoztuk létre a honlapunkat, hogy az egészségtudatos érdeklődőket megalapozott szakmai információkkal és praktikus tanácsokkal segítsük. Tavaly nyári programunk fókuszában a helyes gyógyszeralkalmazás témaköre állt. (Ez a fontos téma jelenleg is elérhető weboldalunk Mindent a gyógyszerekről aloldalán.) Ősztől pedig egy olyan vírustörzsről − és az általa okozott betegségekről, elsősorban is a méhnyakrák elleni küzdelemről − volt szó, amelyet négyből három ember sokszor a tudta nélkül is hordoz, így rendkívül nagy a vele való megfertőződés veszélye. (Erről a témáról honlapunk HPV elleni védelem aloldalán olvashat.) Idén nyáron a meleg évszak egészségvédelmének fontos témáit jártuk körül, mint a kullancsveszély, a gyermekbalesetek, az UV sugárzás és a bőrvédelem.

Az Euromedic Pharma – mint a hazai gyógyszerellátás egyik kulcsszereplője – a jövőben a betegségmegelőzés és az egészségkultúra további fontos területein szeretne segítséget nyújtani.

Bízunk benne, hogy legújabb programunk segítségedre lesz abban, hogy hatékonyan tudd óvni saját és családod egészségét. Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, böngéssz biztos forrásból származó jó tanácsaink között, hogy megóvd kisbabád egészségét!